ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΑΞΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τα Οχηματα ταξι Θεσσαλονικης από το  Αεροδρομιο προς την πόλη της Θεσσαλονικης, Χαλκιδική ή αλλού στην thessalonikitaxitransfers.com χωρίζονται σε 3 κατηγορίες ώστε να εξυπηρέτησουμε κάθε ανάγκη μεταφοράς σας

Οχηματα ταξι Θεσσαλονικης

Τύποι οχημάτων που διαθέτουμε

Προσωπική ΤΑΞΙ  (1-4 άτομα)

Το προσωπικό ταξι είναι η χαμηλή κόστους μεταφορά και μπορεί να σας εξυπηρετήσει προς όλους τους προορισμούς της επιλογής σας. Κατα την άφιξή σας στο Αεροδρόμιο οι οδηγοί μας σας περιμένουν στον χώρο αφίξεων του Αεροδρομίου κρατώντας αναρτημένο το όνομα σας σε χαρτι ή Τablet ώστε να σας παραλάβουμε και να σας εξυπηρετήσουμε στον προορισμό σας γρήγορα και με ασφάλεια.

 

 

 

VIP Υπηρεσίες  (1-4άτομα)

 

Οι VIP υπηρεσίες είναι ο αναβαθμισμένος τύπος  μεταφοράς και μπορεί να σας εξυπηρετήσει προς όλους τους προορισμούς της επιλογής σας. Οχήματα αυτού του τύπου είναι τα Mercedes E Class,. Κατα την άφιξή σας στο Αεροδρόμιο οι οδηγοί μας σας περιμένουν στον χώρο αφίξεων του Αεροδρομίου κρατώντας αναρτημένο το όνομα σας σε χαρτί ή Τablet ώστε να σας παραλάβουμε και να σας εξυπηρετήσουμε στις διακοπές σας και στα επαγγελματικά σας ταξίδια (Συνέδρια, Ξενοδοχεία….) μεταφέροντας σας στον  προορισμό σας γρήγορα και με ασφάλεια.

Με μια μικρή επιβάρυνση απολαύστε τα πλεονεκτήματα που σας παρέχει αυτού του είδους η μεταφορά

 

 

 

 

 

Επιστοφή